Γραφείο Λευκό 80 x 50 x 84 εκ. 20275

Κωδικός: 20275
103,06€

79,87€

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
79,87€

Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα: Λευκό

Περιγραφή

Αυτό το κομψό γραφείο με μοντέρνο και πρακτικό σχεδιασμό θα αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη για τον επαγγελματικό σας χώρο, το δωμάτιο μελέτης και άλλους χώρους.

Αυτό το συμπαγές γραφείο με διακριτικό και πρακτικό σχεδιασμό, θα αποτελέσει έναν εξαιρετικό βοηθό στον χώρο εργασίας ή μελέτης σας. Το υπερυψωμένο πλαίσιο στο πίσω μέρος και στο πλάι, σε συνδυασμό με τα μικρά τμήματα, μπορούν να αποτελέσουν βιβλιοστάτες, αποτρέποντας την πτώση των στιλό και άλλων μικροαντικειμένων, ώστε να διατηρείτε την επιφάνεια εργασίας οργανωμένη και τακτοποιημένη. Επιπλέον, αυτό το γραφείο μπορεί να χρησιμεύσει ως σταθμός εργασίας κ.ά.

Αυτό το γραφείο κατασκευάζεται από μοριοσανίδα υψηλής ποιότητας και υποστηρίζεται από πόδια από ατσάλι με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, ώστε να είναι κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση. Το γωνιακό γραφείο είναι εύκολο στη συναρμολόγηση.

  • Χρώμα: Λευκό
  • Υλικό: Μοριοσανίδα + ατσάλι με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας
  • Διαστάσεις: 80 x 50 x 84 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Με πόδια σχήματος «Χ»
  • Με μικρά αποθηκευτικά τμήματα και υπερυψωμένο πλαίσιο στο πίσω μέρος και στο πλάι

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.

Περισσότερα