Κουπόνι SUMMER20 για έκπτωση 20% στην κατηγορία SALES

Ποια χριστουγεννιάτικα λαμπάκια να διαλέξω;

Ποια χριστουγεννιάτικα λαμπάκια να διαλέξω;

Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια είναι αυτά που δημιουργούν την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων που όλοι αγαπάμε. Είτε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, είτε διάσπαρτα στο σπίτι αλλά και στο μπαλκόνι, τον κήπο ή την αυλή, τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια δίνουν στο χώρο μας την παραμυθένια και μαγική αίσθηση των Χριστουγέννων. Ποια όμως, ταιριάζουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ποια ως εσωτερική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και ποια στον εξωτερικό μας χώρο;

Λαμπάκια για το δέντρο

Για το δέντρο επιλέξτε λαμπάκια led με θερμό ή ψυχρό φως, που μπορούν να ταιριάξουν σχεδόν με κάθε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Προτιμήστε λαμπάκια με καλώδιο στο χρώμα του δέντρου, ώστε να κρύβεται και να φαίνονται μόνο τα στολίδια, όμορφα φωτισμένα. Μπορείτε ακόμα, να επιλέξετε για το δέντρο λαμπάκια χταπόδι, για μία πιο σύγχρονη και πρακτική προσέγγιση.

Εσωτερική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Μπορείτε να τοποθετήσετε λαμπάκια διάσπαρτα στο σπίτι, τονίζοντας τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και δημιουργώντας μία πραγματική μαγική ατμόσφαιρα. Αρχικά, επιλέξτε φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως χιονόμπαλες με φως ή ένα φωτιζόμενο χριστουγεννιάτικο χωριό. Μπορείτε ακόμα να επενδύσετε σε ρετρό χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που θα κάνουν τη διαφορά. Στη συνέχεια, θα μπορούσατε να κρεμάσετε σε διάφορα σημεία του σπιτιού, όπως στα κουρτινόξυλα, λίγα λαμπάκια με σχέδια. Τα σχέδια που μας αρέσουν και προτείνουμε για κάθε χώρο είναι λαμπάκια αστέρια, λαμπάκια σταλακτίτες και λαμπάκια χιονονιφάδες. Τέλος, μία τάση που μας αρέσει είναι λαμπάκια led μπαταρίας μέσα σε μπουκάλι ή βάζο.

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εξωτερικού χώρου

Για παράθυρα, μπαλκόνι, τοίχους: Προτείνουμε φέτος να επενδύσετε στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξωτερικού χώρου με λαμπάκια και όμορφα φωτιζόμενα διακοσμητικά. Αρχικά, θα μπορούσατε στα παράθυρα ή στο μπαλκόνι να κρεμάσετε φωτάκια βροχή ή λαμπάκια κουρτίνα εξωτερικού χώρου. Σε αυτό το σημείο βέβαια, να πούμε ότι τα λαμπάκια βροχή και κουρτίνα είναι πολύ όμορφες επιλογές και για να στολίσετε ένα τοίχο μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια, εάν έχετε αυλή ή κήπο, προτείνουμε να επενδύσετε σε φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Ένας ή δύο μεγάλοι και φωτιζόμενοι τάρανδοι, θα στολίσουν υπέροχα τον κήπο σας.

30/11/2022 13:06:58
Χριστουγεννιάτικα

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.

Περισσότερα