Σχετικά με εμάς

Το Homeful.gr ανήκει στην εταιρία ΣΠΙΤΙΚΟ Ο.Ε. με έδρα την Αθήνα.
Είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που σκοπό έχει να σας προσφέρει επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα οικιακής χρήσης, φωτισμού, διακόσμησης αλλά και λευκά είδη στις χαμηλότερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Δημιουργήθηκε από την αγάπη για το αντικείμενο και τη θέληση μας να βελτιώσουμε  την καθημερινότητα των πελατών και των χρηστών μας.

Προτεραιότητα μας είναι να αντιμετωπίζουμε τον κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες  του με πολύ προσεκτική επιλογή προϊόντων.

Για εμάς η γνώμη σας μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, γιαυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μοιραστούμε τις ανησυχίες, τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας είτε για τη σελίδα είτε για τα προϊόντα. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και είστε οι μόνοι που μπορείτε να μας βοηθήσετε.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη.

 

Με εκτίμηση,

H ομάδα του homeful.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.

Περισσότερα