Κουπόνι SUMMER20 για έκπτωση 20% στην κατηγορία SALES

Χριστουγεννιάτικα λευκά είδη!

Χριστουγεννιάτικα λευκά είδη!

Φέτος τα Χριστούγεννα “ντύστε” το σπίτι στα χρώματα των Χριστουγέννων! Σας προτείνουμε να επιλέξετε χριστουγεννιάτικα λευκά είδη που θα δώσουν στο χώρο σας χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και τη ζεστασιά των εορτών. Θα μπορούσατε να εμπλουτίσετε την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με ζεστά και όμορφα λευκά είδη, σε μοναδικά χριστουγεννιάτικα σχέδια. Τέλος, μπορείτε να τονίσετε τα χρώματα των Χριστουγέννων επιλέγοντας λευκά είδη σε κόκκινο, πράσινο ή χρυσό χρώμα. Δείτε προτάσεις για όλο το σπίτι.

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν μπορεί να λείπει φυσικά, το χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο. Αρχικά, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα τραπεζομάντηλο με χριστουγεννιάτικα σχέδια ή ένα καρό τραπεζομάντηλο με χρυσές λεπτομέρειες. Προτείνουμε να προσθέσετε χριστουγεννιάτικες πετσέτες και σουπλά. Μία ακόμα μοναδική επιλογή θα ήταν ένα τραπεζομάντηλο σε κόκκινο, πράσινο ή χρυσό χρώμα και από πάνω ένα runner στις ίδιες αποχρώσεις με χριστουγεννιάτικα σχέδια. Επίσης, θα μπορούσατε να στολίσετε μόνο με μία χριστουγεννιάτικη τραβέρσα ή runner. Τέλος, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε στο κέντρο του τραπεζιού λίγα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και κεράκια σε κόκκινο ή χρυσό χρώμα και θα έχετε ένα μαγικό αποτέλεσμα!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με λευκά είδη

Αρχικά, μπορείτε να κρύψετε τη βάση του δέντρου με μία ποδιά δέντρου. Σας προτείνουμε να προτιμήσετε μία μονόχρωμη ποδιά, σε κόκκινο, πράσινο ή χρυσό χρώμα με χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες, όπως μικρές χιονονιφάδες. Για το τραπεζάκι του σαλονιού θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα χριστουγεννιάτικο καρέ ή μία χριστουγεννιάτικη τραβέρσα. Στη συνέχεια, μπορείτε να τοποθετήσετε άναρχα στον καναπέ ένα διακοσμητικό ριχτάρι με χριστουγεννιάτικα σχέδια. Προσθέστε και λίγα χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια σε κόκκινο, πράσινο και χρυσό χρώμα και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε για φέτoς τα Χριστούγεννα ζεστές, fleece κουβέρτες καναπέ με χριστουγεννιάτικα σχέδια, δίνοντας στις στιγμές σας, ζεστασιά και παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Εκτός από τα χριστουγεννιάτικα λευκά είδη για το σαλόνι και το τραπέζι σας, μπορείτε να προσφέρετε μία ακόμα χριστουγεννιάτικη νότα και στα υπνοδωμάτια. Θα μπορούσατε να επιλέξετε σεντόνια, μαξιλαροθήκες και κουβέρτες σε μοναδικά χριστουγεννιάτικα σχέδια εντυπωσιάζοντας όλη την οικογένεια!

27/10/2022 12:13:44
Χριστουγεννιάτικα

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.

Περισσότερα